Bιβλιοκριτική μας στο νέο βιβλίο της Μαρίας Τζιρίτα

Ήταν πολύ μεγάλη η χαρά και η έκπληξη μου, όταν πήρα στα χέρια μου το νέο βιβλίο της Μαρία Τζιρίτα, με τίτλο:Η καρδιά του βράχου,  που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ, και είδα ότι έχει συμπεριληφθεί απόσπασμα από την κριτική μου για το προηγούμενο βιβλίο της: Όσα η αγάπη συγχωρεί. Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την κριτική στη βιβλιοφιλική σελίδα Vivlio-life και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο που ακολουθεί: Vivlio-life.gr.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το συγκεκριμένο απόσπασμα:

"Πρόκειται για ένα καλογραμμένο κοινωνικό μυθιστόρημα, σε τριτοπρόσωπη αφήγηση, το οποίο ρέει με γρήγορους ρυθμούς και με πλοκή που κρατά τον αναγνώστη στις σελίδες του, μέχρι το λυτρωτικό τέλος των ηρώων του, όποιο και αν είναι αυτό για τον καθένα. Είναι φανερό, ότι η συγγραφέας μελέτησε την ιστορία του νησιού πριν τοποθετήσει στο συγκεκριμένο χωροχρόνο τους ήρωές της και αρχίσει να ξεδιπλώνει τη μοίρα τους, όπως και ότι μελέτησε σε βάθος την Νόσο Αλτσχάιμερ, δίνοντας τόσο τα συμπτώματα, τα αίτια και την εξέλιξή της, όσο και την φροντίδα που απαιτείται από τους υπομονετικούς φροντιστές των ασθενών, μέσα από την μεστή γραφή της και τους άριστα στοιχειοθετημένους διαλόγους της".


Ευχαριστώ θερμά τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ και τη Μαρία Τζιρίτα για την τιμή αυτή, και φυσικά τη συγγραφέα κ. Ιουλία Ιωάννου για τη συνεργασία μας στο αγαπημένο Vivlio-life.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024 [ update 28/1/24]*

Ενημέρωση για τους διαγωνισμούς της σελίδας μας στο fb

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ MAΡΤΙΟΣ 2024 [ update 18/3/24]*

ΝΕΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ -ΜΑΪΟΣ 2023

H MEΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗ/ GIVEAWAY ΣΕ FB & INSTAGRAM [update 5/1/24]*

ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ* [Update 16/10/23]

2η ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΑΪΟΥ [Update 19/5/23, Winners]*

Η 2η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ Filanagnostis * [ UPDATE 9/7/23 ]

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ- ΜΑΪΟΣ 2023 [update 8/5/23 Νικητές κλήρωσης ]

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023 [Update 7/11/23]*